Oppimisanalytiikka tiedolla kasvattamisen tukena

Mitä on oppimisanalytiikka ja miten sitä voidaan hyödyntää oppimisen arjessa ja tiedolla kasvattamisessa? Oppimisanalytiikan avulla tiedosta voidaan muodostaa kokonaiskuvia, jotka toimivat erilaisten analyysien tukena sekä auttavat ohjaamaan toimintaa lapsen etua ajatellen.

Wilma on mukana Kuntamarkkinoilla 14.-15.9.2022

Löydät meidät osastolta 3S33

Ilmoittaudu tulevaan koulutukseen:

Primuksen peruskurssi – Perusopetus 30.8-13.9.

Ilmoittaudu

Pysy kartalla opetusalan trendeistä

Tilaa uutiskirje

Wilman lukuvinkit kesälle 2022

Mitähän sitä kesällä lukisi? Pyysimme Wilman parissa työskenteleviä jakamaan parhaat kirjasuosituksensa Wilman blogiin kommenttien kera. Ota talteen kesän lukuvinkit aurinkoiseen laiturinnokkaan tai sadepäivien iloksi!

Wilman korkeakouluyhteistyö VME:n kanssa

Korkeakouluyhteistyöllä uusia näkökulmia Wilman kehittämiseen

Wilma oli mukana korkeakouluyhteistyössä Vaasan yliopiston osaamiskeskus VME:n kanssa käyttäjäkokemuksen kehittämisestä. Yhteistyöprojektin aikana luotiin uutta tutkittua tietoa ja saatiin arvokkaita uusia näkökulmia Suomen suosituimman oppilaitosten viestintätyökalun kehittämiseen.

3 vinkkiä parempaan Wilma-viestintään

3 vinkkiä parempaan Wilma-viestintään

Kymmenet tuhannet Wilma-viestit viuhuvat netissä päivittäin kodin ja koulun välillä. Viesteillä on tärkeä merkitys opettajalle, huoltajalle ja oppilaalle. Vinkkaamme tässä artikkelissa, miten viestinnässä voi onnistua entistä paremmin.

Opettajakysely 2022 – Lataa tulosraportti

Toteutimme tänä keväänä opettajakyselyn kasvattaaksemme ymmärrystä siitä, mikä luo painetta ja mikä tuo iloa kasvatuksen ja koulutuksen ammattilaisten arkeen. Lataa raportti ja tutustu kyselyn tuloksiin.

Kaikki julkaisut näkyvissä

Instagram