Webinaari 12.4. Alakoulun uudistetut arviointikriteerit otetaan käyttöön 1.8. – miten Qridi ja Wilma helpottavat arviointityötä?

>> Ilmoittaudu webinaariin

MPASSid ja upouusi Wilma Links – yhdessä kohti sujuvampaa arkea ja oppimista

>> Lue OPH:n uutinen

Tutustu uuteen digitaaliseen työpöytään Wilma Linksiin opetuksen ja oppimisen tukena.

Wilma kouluttaa!

Opi Kurren perustoiminnot ja toimintalogiikka: Kurre haltuun perusopetuksessa 20.4.-4.5. – Ilmoittaudu mukaan tästä

""

Lapsenkokoista tutkivaa toimintaa

Lähestymistapa, joka vie luonnontieteet ja tutkimisen lapsen tasolle, jolloin jokainen lapsi voi kokea onnistumisen iloa ja tuntea osaavansa. Tässä vieraskynäblogissa leikillisen tiedekasvatuksen tutkija Jenni Vartiainen pohtii, miten Wilman ja Kide Sciencen yhteistyö voi helpottaa lapsen kokoisen tutkivan toiminnan tuomista leikin ja tarinallisuuden kautta alakouluun.

Kaikki arviointi vihdoinkin samassa paikassa

Kaikki arviointi vihdoinkin samassa paikassa

Wilman opetusalan kumppani Qridi rakensi arvioinnin alustan opettajien tarpeeseen. Tässä vieraskynäblogissa Qridin pedagoginen johtaja kertoo miten palvelu auttaa arviointien yhdenvertaisuuden varmistamisessa ja tuo sujuvuutta opetusalan arkeen yhdessä Wilman kanssa.

Wilman vuosi 2022, wilman kehitys, wilma tuotekehitys

Wilman vuosi 2022 – Kehitystä opetusarjen tueksi

Miten Wilma-tuoteperhe kehittyi vuonna 2022? Olemme vuoden aikana julkaisseet palveluun yhteensä yli 1700 tarpeellista ja toivottua kehitystehtävää. Tässä koonnissa voit tutustua Wilman tuotekehityksen kohokohtiin ja esimerkkeihin.

Opetusalan trendit 2023, opetuksen tulevaisuus

Mitkä ovat opetusalan trendit vuonna 2023?

Tulevaisuutta on tunnetusti vaikea ennustaa, mutta vuoden lähestyessä loppuaan on katse kuitenkin mielekästä kääntää jo tulevaan vuoteen ja mietintöihin siitä, mitä se tuo tullessaan.

Kaikki julkaisut näkyvissä

Instagram