Ulkopuolisessa sovelluksessa on näkynyt oppilaiden nimitietoja

Kolmannen osapuolen kehittämän sovelluksen käyttäjillä on ollut mahdollista nähdä huollettavansa opetusryhmän muiden oppilaiden nimet.

Lue lisää

Wilma on mukana ITK-konferenssissa 5.-7.10.

Löydät meidät näyttelytilasta A5.

Ilmoittaudu tulevaan koulutukseen:

Kurren perusteet opinto- ja lukiosihteereille 10.11.

Ilmoittaudu

Wilma uutinen

Ulkopuolisessa sovelluksessa on näkynyt oppilaiden nimitietoja

Elokuun lopulla huomasimme, että kolmannen osapuolen kehittämän sovelluksen käyttäjillä oli mahdollista nähdä huollettavansa opetusryhmän muiden oppilaiden nimet. Tilanne on nyt korjattu eivätkä kolmannen osapuolen sovellusten käyttäjät voi enää nähdä mitään, mitä he eivät näkisi Visman toimittamassa Wilmassa.

Uudistunut Wilma-sovellus, Wilma mobiili

Uudistunut Wilma-sovellus opintoarjen tukena

Wilma-sovellus auttaa pysymään kartalla koulu- ja opintoarjesta mobiilisti missä ja milloin vain. Lue blogista kuinka uudistimme sovellusta kesällä 2022, miten voit antaa palautetta ja mitä Wilman mobiilikehityksessä on luvassa tulevaisuudessa.

Tieto lisää oppimista, Oppimisanalytiikka

Tieto lisää oppimista

Opettaja Minna Suorsa on kehittänyt oman menetelmänsä oppimisanalytiikkaan. Hän seuraa oppilaiden osaamista Excel-tiedoston avulla. Tietojärjestelmistä saatava oikeanlainen tieto voisi monella tapaa helpottaa opettajien työtä.

Oppimisanalytiikka

Oppimisanalytiikka tiedolla kasvattamisen tukena

Mitä on oppimisanalytiikka ja miten sitä voidaan hyödyntää oppimisen arjessa ja tiedolla kasvattamisessa? Oppimisanalytiikan avulla tiedosta voidaan muodostaa kokonaiskuvia, jotka toimivat erilaisten analyysien tukena sekä auttavat ohjaamaan toimintaa lapsen etua ajatellen.

Kaikki julkaisut näkyvissä

Instagram