3 vinkkiä parempaan Wilma-viestintään

3 vinkkiä parempaan Wilma-viestintään

Kymmenet tuhannet Wilma-viestit viuhuvat netissä päivittäin kodin ja koulun välillä. Viesteillä on tärkeä merkitys opettajalle, huoltajalle ja oppilaalle. Vinkkaamme tässä artikkelissa, miten viestinnässä voi onnistua entistä paremmin.

Uudistuva kolmiportainen tuki varhaiskasvatuksessa

Uudistuva kolmiportainen tuki varhaiskasvatuksessa

Mitä tarkoittaa kolmiportainen tuki varhaiskasvatuksessa? Uusi varhaiskasvatuslaki tulee voimaan 1.8.2022 ja tarkentaa kolmiportaisen tuen muotoja. Lue kuinka Wilman toiminnallisuudet tukevat tuen toteuttamista.

Nurmijärven logo

Positiivinen Wilma-viestintä tukee positiivista pedagogiikkaa Nurmijärvellä

Nurmijärven kunnassa positiivinen viestintä vahvistaa kodin ja koulun välistä vuorovaikutusta, sekä tukee opettajien työhyvinvointia. Haastattelimme blogiin kehittämisryhmässä mukana ollutta rehtoria. Lue Nurmijärven kokemuksia positiivisista tuntimerkinnöistä osana Wilma-viestintää.

Opettajakysely 2022 – Lataa tulosraportti

Toteutimme tänä keväänä opettajakyselyn kasvattaaksemme ymmärrystä siitä, mikä luo painetta ja mikä tuo iloa kasvatuksen ja koulutuksen ammattilaisten arkeen. Lataa raportti ja tutustu kyselyn tuloksiin.

Kehitysmatkalla koko Suomen Wilma Työpöytä

Wilma Työpöydän kehitys lähti liikkeelle visiosta luoda ainutlaatuinen alusta, joka yhdistää kattavasti opetukseen ja oppimiseen liittyviä palveluita. Työpöytä helpottaa käyttäjien arkea tuomalla kaikki palvelut ja sovellukset yhteen näkymään kertakirjautumisella. Lue blogista lisää Visman ja Haltun yhteisestä Työpöydän kehitysmatkasta.

Wilman historia

Wilma vietti maaliskuussa syntymäpäiviään ja samalla tuli kuluneeksi 21 vuotta siitä, kun järjestelmä astui ensimmäisen kerran suomalaisiin kouluihin. Tutustu Wilman historiaan ja matkaan Suomen suosituimmaksi oppilaitosten työ- ja viestintäjärjestelmäksi.

Datan vastuullisesta hyödyntämisestä etuja kasvatustyöhön

Wilmankin dataa voidaan hyödyntää – suuria hyötyjä kasvatustyöhön

Mitä Wilma voisi olla, jos sen sisältämä data pystytään valjastamaan hyötykäyttöön? Tätä pohditaan parhaillaan Visma Enterprisessa. Kahden miljoonan käyttäjänsä ansiosta Wilma sisältää suuria määriä tietoa, jota olisi mahdollista hyödyntää kasvatustyössä.

Kaikki julkaisut näkyvissä

Instagram