Tilaa opetusalan uutiskirje 👉

Kumppanit

Helpota arkea Wilman kumppanipalveluiden avulla

Kaikkea ei aina tarvitse tehdä itse. Kumppaniemme tarjoamien palveluiden avulla helpotat organisaation arkea monin eri tavoin. Tutustu alta lisää Wilman kumppanien palveluihin.

Qridi kokoaa yhdessä Wilman kanssa kaiken arvioinnin samaan paikkaan

Qridi

Qridi tarjoaa Wilmaa käyttävälle opettajalle monipuoliset ominaisuudet opetuksen suunnitteluun ja formatiiviseen arviointiin. Esi- ja perusopetukseen suunniteltu palvelu kytkeytyy saumattomasti Wilmaan. Sen avulla opettaja voi säästää työaikaansa ja varmistaa OPS:n mukaisen arvioinnin toteutumisen.

Opetustoimelle Qridi tarjoaa keinoja arvioinnin yhtenäistämiseen ja pedagogisella tiedolla johtamiseen: yhteiset käytänteet ja tavoitepolut saadaan vietyä arkeen ja niiden toteutumista voidaan seurata (mm. VSOP-oppilaiden ja joustavan esi- ja alkuopetuksen oppimispolut, digipassit ja hyvinvoinnin vuosikellot).

Freeed.com on Suomen suurin ja innostavin opettajien yhteisöpalvelu

Freeeed.com

Freeed.com on digitaalinen palvelu ja ammatillinen yhteisö, joka yhdistää opettajat ja kokoaa opetusideat ja materiaalit yhteen helposti käytettävään paikkaan. Yhteisössä opettajat voivat keskustella ja kehittää opetusta yhdessä sekä jakaa parhaat ideat ja materiaalit opetuksen tueksi. Freeedin tavoitteena on tuoda opettajat yhteen monin eri tavoin.

Sähköisen arkistoinnin rajapinta mahdollistaa asiakirjojen sähköisen arkistoinnin

Visman ja Enter SystemSolutions Oy:n yhteistyössä toteuttaman sähköisen arkistoinnin rajapinnan avulla viet määritellyt päätökset, todistukset ja muut asiakirjatyypit suoraan Wilmasta mihin tahansa arkistointijärjestelmään. Jatkuva palvelu sisältää arkistointirajapinnan käyttöoikeuden, sekä määriteltyjen dokumenttien ja tulosteiden siirron asiakkaan arkistointijärjestelmään.

Ruutuvihko helpottaa tietohallinnon ja opettajien käyttäjähallintatyötä

ENTER Ruutuvihon keskitetty identiteetin- ja pääsynhallinta varmistaa käyttäjille roolinsa mukaiset pääsy- ja käyttöoikeudet, sekä yksinkertaistaa käyttäjätunnusten elinkaaren hallinnointiin ja ylläpitoon tarvittavaa työtä.

Palvelu luo opiskelijalle käyttäjätunnukset ja tuo käyttäjän tiedot Wilmaan automaattisesti tietojärjestelmästä, mikä vähentää tietohallinnon manuaalista työtä. Automaattisten ryhmien avulla myös opettajien aikaa säästyy, kun tunnukset ja ryhmäjaot ovat valmiina olemassa. Samalla ryhmän sähköisen oppimisalustan luominen helpottuu.

Koulutus­kumppanimme tarjoavat kokeneet asian­tuntijat käyttöönne

Voit valita tarpeeseesi sopivan koulutusmuodon ja konsultoinnin – paikan päällä tai etänä.

Koulutuskumppanimme Qualtrain Ahonen Oy ja Focusing EL Oy kautta saat apua Wilmaan liittyvissä asioissa, kuten henkilöstön koulutuksessa, ongelmanratkaisussa ja toimintojen kehittämisessä.

PrimusQuery-määrityksiä sekä Wilman rajapintaan liittyviä ohjelmointitöitä toteuttaa vuosien kokemuksella NetProfit Oy.

wilma logo vaalea

  Hittar du inte rätt Wilma?

  Du kan söka fram relevant Wilma genom att skriva in ortens eller läroanstaltens namn. T.ex.  Wilma-licensen för en lågstadieskola i Helsingfors ägs av Helsingfors stad.

  När du hittat rätt Wilma kan du gå vidare till inloggningen.

  Etkö löydä oikeaa Wilmaa?

  Voit hakea omaa Wilmaa paikkakunnan tai oppilaitoksen nimellä. Esimerkiksi Helsingin peruskoulun Wilma-lisenssin omistaa Helsingin kaupunki.
  Kun löydät oman Wilmasi, valitse siirry kirjautumiseen ja kirjaudu sisään.

  wilma logo vaalea