Helpota arkea Wilman kumppanipalveluiden avulla

Kaikkea ei aina tarvitse tehdä itse. Kumppaniemme tarjoamien palveluiden avulla helpotat organisaation arkea monin eri tavoin. Tutustu alta lisää Wilman kumppanien palveluihin.

VRK Connector & Lotta-botti yksinkertaistavat henkilötietojen päivitysprosessia

VRK Connector on Visman ja Telia Cygaten yhteistyössä toteuttama palvelu, joka automatisoi henkilötietojen päivitysprosessin väestötietojärjestelmästä Wilmaan.

Lotta-botti automatisoi edelleen VRK Connectorin käyttöä ja henkilötietojen päivittämistä.

Sähköisen arkistoinnin rajapinta mahdollistaa asiakirjojen sähköisen arkistoinnin

Visman ja Enter SystemSolutions Oy:n yhteistyössä toteuttaman sähköisen arkistoinnin rajapinnan avulla viet määritellyt päätökset, todistukset ja muut asiakirjatyypit suoraan Wilmasta mihin tahansa arkistointijärjestelmään. Jatkuva palvelu sisältää arkistointirajapinnan käyttöoikeuden, sekä määriteltyjen dokumenttien ja tulosteiden siirron asiakkaan arkistointijärjestelmään.

Ruutuvihko helpottaa tietohallinnon ja opettajien käyttäjähallintatyötä

ENTER Ruutuvihon keskitetty identiteetin- ja pääsynhallinta varmistaa käyttäjille roolinsa mukaiset pääsy- ja käyttöoikeudet, sekä yksinkertaistaa käyttäjätunnusten elinkaaren hallinnointiin ja ylläpitoon tarvittavaa työtä.

Palvelu luo opiskelijalle käyttäjätunnukset ja tuo käyttäjän tiedot Wilmaan automaattisesti tietojärjestelmästä, mikä vähentää tietohallinnon manuaalista työtä. Automaattisten ryhmien avulla myös opettajien aikaa säästyy, kun tunnukset ja ryhmäjaot ovat valmiina olemassa. Samalla ryhmän sähköisen oppimisalustan luominen helpottuu.

Visma Megaflex – Oppilaitosten helppoon tilahallintaan

Visma Megaflexin avulla tilojen hallinnointi on helppoa ja nopeaa, kun koko koulualueen varaukset näkyvät järjestelmässä reaaliaikaisena.

Oppilaitoskäytössä opettajat voivat tehdä tilavarauksen kalenterista ja nähdä kartasta helposti missä varattu tila sijaitsee. Tila voi olla mikä tahansa määritelty paikka, kuten luokkahuone, liikuntatila tai ryhmätyötila. Tilojen käyttöä voidaan seurata myös huoneisiin ja työpisteisiin asennetuilla langattomilla sensoreilla kuten läsnäolo- ja ilmanlaatusensoreilla.

Youpret-etätulkkauspalvelu helpottaa kommunikointia kodin kanssa

Youpret on suomalainen etätulkkauspalvelu, jonka avulla kommunikointi onnistuu ilman kielimuuria.

Youpretin kautta ammattitulkin saa käyttöön välittömästi, vuorokauden ympäri ja viikon jokaisena päivänä. Vaikka Wilma-viestit saapuisivat milloin tahansa, on tulkkausapu aina saatavilla.

Koulutus­kumppanimme tarjoavat kokeneet asian­tuntijat käyttöönne

Voit valita tarpeeseesi sopivan koulutusmuodon ja konsultoinnin – paikan päällä tai etänä.

Koulutuskumppanimme Qualtrain Ahonen Oy ja Focusing EL Oy kautta saat apua Wilmaan liittyvissä asioissa, kuten henkilöstön koulutuksessa, ongelmanratkaisussa ja toimintojen kehittämisessä.

PrimusQuery-määrityksiä sekä Wilman rajapintaan liittyviä ohjelmointitöitä toteuttaa vuosien kokemuksella NetProfit Oy.