Kumppanit

Helpota arkea Wilman kumppanipalveluiden avulla

Kaikkea ei aina tarvitse tehdä itse. Kumppaniemme tarjoamien palveluiden avulla helpotat organisaation arkea monin eri tavoin. Tutustu alta lisää Wilman kumppanien palveluihin.

Qridi kokoaa yhdessä Wilman kanssa kaiken arvioinnin samaan paikkaan

Qridi

Qridi tarjoaa Wilmaa käyttävälle opettajalle monipuoliset ominaisuudet opetuksen suunnitteluun ja formatiiviseen arviointiin. Esi- ja perusopetukseen suunniteltu palvelu kytkeytyy saumattomasti Wilmaan. Sen avulla opettaja voi säästää työaikaansa ja varmistaa OPS:n mukaisen arvioinnin toteutumisen.

Opetustoimelle Qridi tarjoaa keinoja arvioinnin yhtenäistämiseen ja pedagogisella tiedolla johtamiseen: yhteiset käytänteet ja tavoitepolut saadaan vietyä arkeen ja niiden toteutumista voidaan seurata (mm. VSOP-oppilaiden ja joustavan esi- ja alkuopetuksen oppimispolut, digipassit ja hyvinvoinnin vuosikellot).

Freeed.com on Suomen suurin ja innostavin opettajien yhteisöpalvelu

Freeeed.com

Freeed.com on digitaalinen palvelu ja ammatillinen yhteisö, joka yhdistää opettajat ja kokoaa opetusideat ja materiaalit yhteen helposti käytettävään paikkaan. Yhteisössä opettajat voivat keskustella ja kehittää opetusta yhdessä sekä jakaa parhaat ideat ja materiaalit opetuksen tueksi. Freeedin tavoitteena on tuoda opettajat yhteen monin eri tavoin.

AVI kouluttaa – täydennyskoulutuksen uudet muodot

Avi kouluttaa

AVI tukee ja kouluttaa, myös opetus- ja kasvatusalan ammattilaisia. AVI kouluttaa tarjoaa yhteistyössä Wilma Akatemian kanssa maksuttomia verkkokursseja ajankohtaisista teemoista ajasta ja paikasta riippumattomasti.

Kide Science tarjoaa opettajille tuokiosuunnitelmat 3-8-vuotiaiden tutkivaan oppimiseen

Kide Science

Leikillinen ja tarinallinen lähestymistapa auttaa opettamaan elinikäisiä tutkimisen taitoja, monilukutaitoa ja sitouttaa lapset mielekkääseen oppimiseen. Saat pääsyn tarinallisiin tuokiosuunnitelmiin ja tutkimuksiin, joista jokainen sisältää video-ohjeistuksen, tarinat, vinkit eriyttämiseen ja tarvikelistat.

Kide Science perustuu vuosien tieteellisen tutkimukseen ja tutkitusti kehittää lasten luovan ajattelun ja ongelmanratkaisun taitoja, joita tulevaisuuden yhteiskunta tarvitsee.

Sähköisen arkistoinnin rajapinta mahdollistaa asiakirjojen sähköisen arkistoinnin

Visman ja Enter SystemSolutions Oy:n yhteistyössä toteuttaman sähköisen arkistoinnin rajapinnan avulla viet määritellyt päätökset, todistukset ja muut asiakirjatyypit suoraan Wilmasta mihin tahansa arkistointijärjestelmään. Jatkuva palvelu sisältää arkistointirajapinnan käyttöoikeuden, sekä määriteltyjen dokumenttien ja tulosteiden siirron asiakkaan arkistointijärjestelmään.

Ruutuvihko helpottaa tietohallinnon ja opettajien käyttäjähallintatyötä

ENTER Ruutuvihon keskitetty identiteetin- ja pääsynhallinta varmistaa käyttäjille roolinsa mukaiset pääsy- ja käyttöoikeudet, sekä yksinkertaistaa käyttäjätunnusten elinkaaren hallinnointiin ja ylläpitoon tarvittavaa työtä.

Palvelu luo opiskelijalle käyttäjätunnukset ja tuo käyttäjän tiedot Wilmaan automaattisesti tietojärjestelmästä, mikä vähentää tietohallinnon manuaalista työtä. Automaattisten ryhmien avulla myös opettajien aikaa säästyy, kun tunnukset ja ryhmäjaot ovat valmiina olemassa. Samalla ryhmän sähköisen oppimisalustan luominen helpottuu.

Visma Megaflex – Oppilaitosten helppoon tilahallintaan

Visma Megaflexin avulla tilojen hallinnointi on helppoa ja nopeaa, kun koko koulualueen varaukset näkyvät järjestelmässä reaaliaikaisena.

Oppilaitoskäytössä opettajat voivat tehdä tilavarauksen kalenterista ja nähdä kartasta helposti missä varattu tila sijaitsee. Tila voi olla mikä tahansa määritelty paikka, kuten luokkahuone, liikuntatila tai ryhmätyötila. Tilojen käyttöä voidaan seurata myös huoneisiin ja työpisteisiin asennetuilla langattomilla sensoreilla kuten läsnäolo- ja ilmanlaatusensoreilla.

Youpret-etätulkkauspalvelu helpottaa kommunikointia kodin kanssa

Youpret on suomalainen etätulkkauspalvelu, jonka avulla kommunikointi onnistuu ilman kielimuuria.

Youpretin kautta ammattitulkin saa käyttöön välittömästi, vuorokauden ympäri ja viikon jokaisena päivänä. Vaikka Wilma-viestit saapuisivat milloin tahansa, on tulkkausapu aina saatavilla.

Koulutus­kumppanimme tarjoavat kokeneet asian­tuntijat käyttöönne

Voit valita tarpeeseesi sopivan koulutusmuodon ja konsultoinnin – paikan päällä tai etänä.

Koulutuskumppanimme Qualtrain Ahonen Oy ja Focusing EL Oy kautta saat apua Wilmaan liittyvissä asioissa, kuten henkilöstön koulutuksessa, ongelmanratkaisussa ja toimintojen kehittämisessä.

PrimusQuery-määrityksiä sekä Wilman rajapintaan liittyviä ohjelmointitöitä toteuttaa vuosien kokemuksella NetProfit Oy.

wilma logo vaalea

  Hittar du inte rätt Wilma?

  Du kan söka fram relevant Wilma genom att skriva in ortens eller läroanstaltens namn. T.ex.  Wilma-licensen för en lågstadieskola i Helsingfors ägs av Helsingfors stad.

  När du hittat rätt Wilma kan du gå vidare till inloggningen.

  Etkö löydä oikeaa Wilmaa?

  Voit hakea omaa Wilmaa paikkakunnan tai oppilaitoksen nimellä. Esimerkiksi Helsingin peruskoulun Wilma-lisenssin omistaa Helsingin kaupunki.
  Kun löydät oman Wilmasi, valitse siirry kirjautumiseen ja kirjaudu sisään.

  wilma logo vaalea