Työmme on osa yli kahden miljoonan suomalaisen arkea

Wilman tiimissä työskentelee noin 70 ammattilaista ympäri Suomea, kehittämässä opetushallinnon sähköisiä ratkaisuja.

Tavoitteenamme on palvella oppimisen, kasvatuksen ja opetuksen tarpeita mahdollisimman kattavasti, tuomalla opetusalan arkea helpottavat palvelut kaikkien saataville.

Wilma on osa Vismaa

Wilma on osa Visma Enterprise Oy:ta, joka tarjoaa Wilma-tuoteperheen lisäksi monipuolisesti henkilöstö- ja työvoimanhallintaratkaisuja. Työntekijöitä organisaatiolla on Suomessa yli 200. Visma Enterprise on palkittu Great Place to Work -sertifikaatilla, joka kertoo työntekijöiden tyytyväisyydestä työpaikkaansa.

Visma on yksi Euroopan johtavista ohjelmistoyrityksistä, jonka tavoitteena on rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Visma-konserni koostuu yli 200 yrityksestä yli 20 maassa ympäri maailmaa.

GPTW

Avoimet Työpaikat

Sovellusarkkitehti

Haemme nyt sovellusarkkitehtiä osaksi jatkuvasti kasvavaa ja kehittyvää Wilman tuotekehitystä. Autat meitä muuntamalla liiketoimintasuunnitelmat tekniseksi roadmapiksi ja osallistut Wilman teknologiastrategiatyöhön.

Avoin hakemus

Etkö löytänyt sinulle sopivaa tehtävää? Kerro itsestäsi avoimen hakemuksen muodossa, niin otamme sinuun yhteyttä mikäli profiiliisi sopiva tehtävä meillä avautuu.