Tilaa opetusalan uutiskirje 👉

Lisäpalvelut

Tehosta tiedon käsittelyä ja vapauta aikaa pedagogiseen työhön. Tutustu Wilma-tuoteperheen lisäpalveluihin ja kysy lisää.

Wilman DVV-rajapinta

Wilman DVV-rajapinta mahdollistaa henkilötietojen päivityksen suoraan väestötietojärjestelmästä kunnan omaan Wilmaan. Integraatio tarjoaa yhtenäisen tavan helpottaa arkea ja säästää aikaa automatisoimalla manuaalisia päivitysprosesseja.

Pääkäyttäjän tukipalvelu

Pääkäyttäjän tukipalvelu tukee varhaiskasvatuksen, koulujen ja oppilaitosten pääkäyttäjiä Wilma-tuoteperheen käytössä. Tukipalvelu pitää sisällään jatkuvan palvelun, joka tukee kehittämistä ja uusien toiminnallisuuksien käyttöönottoa, sekä tietokannan siivouksen.

Wilman sähköinen allekirjoitus

Ota käyttöön turvallinen tapa paperittomaan asiointiin ja hoida asiakirjojen allekirjoitukset nykyaikaisesti sähköisellä allekirjoituksella.

Wilma Akatemia -oppimisympäristö

Opi uutta ajasta ja paikasta riippumatta! Akatemia on kiinteähintainen koulutuspalvelumme, josta löydät kurssimateriaaleja järjestelmien käytön tueksi.

Wilma OpenID

Pilvipohjainen Wilma OpenID selkeyttää tunnistautumista koulussa käytettäviin eri pilvipalveluihin. Tietoturvan taso kasvaa, kun voit hyödyntää esim. Microsoft Azure AD:n autentikointia Wilmaan kirjautuessa.

Visma SMS -viestipalvelu

Visma SMS on tietoturvallinen ja toimintavarma viestipalvelu avuksi esimerkiksi aikakriittiseen viestintään. Palvelun kautta on mahdollista lähettää jopa 100 tekstiviestiä sekunnissa. 

Wilma Dashboard

Wilma Dashboard on helppokäyttöinen tietojohtamista helpottava pilvipalvelu, jonka avulla visualisoit opiskelijahallintojärjestelmään liittyviä tietoja.

Oppimateriaalien hallinta

Wilman Oppimisen operaattori (Learning Operator) tarjoaa palveluteknologian kustannustehokkaaseen oppimateriaalien hankintaan, hallintaan ja jakamiseen eri koulutusasteilla. Tavoitteena on tehdä digitaalisesta oppimisesta mahdollisimman yksinkertaista ja mielekästä kaikille.

Suomi.fi-tunnistus ja -valtuudet

Suomi.fi-palveluita käyttämällä kunnan on mahdollista säästää henkilötyöpäiviä sekä tehdä Wilmasta entistäkin mukavampi ja helpompi käyttää. Esimerkiksi avainkoodeja ei tarvitse enää luoda ja postittaa huoltajille, jos he luovat itse Wilma-tunnuksensa alusta asti Suomi.fi-valtuudet-palvelua käyttämällä. Kyseisen palvelun käyttö edellyttää myös Suomi.fi-tunnistus-palvelun käyttöä.

eHOKS-integraatio

eHOKS on Opetushallituksen palvelu opintoja koskevien tietojen tallentamiseen.

wilma logo vaalea

  Hittar du inte rätt Wilma?

  Du kan söka fram relevant Wilma genom att skriva in ortens eller läroanstaltens namn. T.ex.  Wilma-licensen för en lågstadieskola i Helsingfors ägs av Helsingfors stad.

  När du hittat rätt Wilma kan du gå vidare till inloggningen.

  Etkö löydä oikeaa Wilmaa?

  Voit hakea omaa Wilmaa paikkakunnan tai oppilaitoksen nimellä. Esimerkiksi Helsingin peruskoulun Wilma-lisenssin omistaa Helsingin kaupunki.
  Kun löydät oman Wilmasi, valitse siirry kirjautumiseen ja kirjaudu sisään.

  wilma logo vaalea