Turvallinen tapa paperittomaan asiointiin

Nykyaikainen ja turvallinen tapa hoitaa allekirjoitukset on tehdä se sähköisesti, myös Wilmassa! Kun lomakkeet, tulosteet ja käyttäjäryhmät ovat kunnossa, käyttöönotto sujuu jopa 30 minuutissa.

Sen lisäksi että säästät paperia, sähköinen allekirjoittaminen on nopeaa, vaivatonta ja tehokasta – 89% Visma Signiin ladatuista asiakirjoista allekirjoitetaan vuorokauden sisällä. Voit siis keskittyä olennaiseen vähentämällä manuaalista työtä.

Sähköinen allekirjoitus Wilmassa
Wilma sähköinen allekirjoitus

Miksi Wilma sähköinen allekirjoitus?​

Palvelun hinnoittelu perustuu kuukausittaiseen käyttömäärään - et siis maksa kiinteitä kuukausimaksuja. Paperittomuus vähentää myös muita kustannuksia.

Wilmasta on olemassa Visma Sign -palveluun valmiit rajapinnat, joten lomakkeet voidaan lähettää allekirjoitettavaksi suoraan Wilmasta. Vahva tunnistautuminen on käytössä Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Sähköinen allekirjoitus helpottaa ja nopeuttaa asioiden käsittelyä – juridisesti täysin sitova allekirjoitus on valmis silmänräpäyksessä! Digitaalisen jäljen ansiosta se on myös paperia turvallisempi vaihtoehto.

visma Sign

Jo yli miljoona suomalaista on käyttänyt Visman sähköistä allekirjoitusta

Ei odottelua, papereita, tai taistelua takkuilevien tulostimien kanssa!

Wilman sähköinen allekirjoitus on mahdollista seuraavien rekisterien asiakirjoille:

  • Hakemukset ja päätökset
  • Näytöt
  • Osaamisen tunnustaminen
  • Opiskelijakohtaiset muistiot
  • Opiskelijat
  • Pedagogiset asiakirjat
  • Työpaikalla järjestettävä koulutus

Palvelun hinnoittelu ja laskutus tapahtuu kuukausittaisen volyymin perusteella, ilman kiinteitä kuukausimaksuja.

Esimerkiksi, jos allekirjoituksia on alle 10 kpl/kk, ne laskutetaan seuraavan kuukauden laskulla, kuitenkin viimeistään vuoden lopussa.

Wilma Sähköinen allekirjoitus