Tilaa opetusalan uutiskirje 👉

Tuki

Wilma Palaute

Tarvitsetko apua Wilman kanssa?

Mikäli kohtaat Wilman kanssa haasteita, otathan yhteyttä opetuksen järjestäjään, esimerkiksi oman oppilaitoksesi kansliaan.

Vismalla ei ole pääsyä oppilaitosten Wilma-ympäristöihin, vaan oppilaitokset hoitavat itsenäisesti Wilman ylläpidon. Tästä syystä koulu- tai opintosihteeri on Wilma-käyttäjien tuki, ja kaikissa Wilmaan liittyvissä ongelmissa, myös tunnukseen ja kirjautumiseen liittyvissä, tulee ottaa yhteyttä omaan oppilaitokseen. Ongelmatilanteissa oppilaitosten nimetyt yhteyshenkilöt ovat tarvittaessa yhteydessä Visman käyttötukeen. Wilmassa olevat toiminnot vaihtelevat sen mukaan, minkälaisesta oppilaitoksesta on kyse ja mitä toimintoja oppilaitoksessa on katsottu tarpeelliseksi ottaa käyttöön.

Wilma-sovellukseen liittyvät haasteet ratkeavat usein sovelluksen päivityksellä, tai asentamalla se kokonaan uudelleen sovelluskaupasta.

Ohjesivuiltamme löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

Avaa ohjesivusto

Löydät oman Wilman kirjautumisosoitteen helposti tämän sivuston oikeassa yläkulmassa olevan Kirjaudu-hakutoiminnon avulla.

Voit hakea omaa Wilmaa paikkakunnan tai oppilaitoksen nimellä. Esimerkiksi Helsingin peruskoulun Wilma-lisenssin omistaa Helsingin kaupunki. Kun löydät oman Wilmasi, valitse siirry kirjautumiseen ja kirjaudu sisään Wilma-tunnuksillasi.

Kaikissa Wilmaan liittyvissä ongelmissa, myös tunnukseen ja kirjautumiseen liittyvissä, tulee ottaa yhteyttä omaan oppilaitokseen (esimerkiksi kansliaan).

Lue myös Wilma-ohjeet huoltajille ja opiskelijoille.

Ohjeet kunnille ja oppilaitoksille löydät ohjesivustoltamme.

Siirry ohjesivustolle

Community-käyttäjäyhteisöstä löydät pääkäyttäjänä käyttäjävinkit, sovellustuen yhteystiedot ja voit jättää myös palvelupyynnön.

Siirry Visma Communityyn

Tutustu myös Wilman tukipolkumalliin, jolla löydät nopeimmin avun erilaisiin haasteisiin.

Visman vastuu

Me Vismalla järjestelmätoimittajana huolehdimme, että Wilma vastaa tietosuoja-asetuksen vaatimuksiin ja että asiakastietomme ja niiden käsittelyä ohjaavat prosessit ovat kunnossa.

Tietoturvan ja Tietosuojan (GDPR) mukaisesti, Visma käsittelee henkilötietoja asiakkaan puolesta tietojenkäsittelysopimuksessa (DPA) ja palvelusopimuksessa sovitulla tavalla ja laajuudessa. Vismalla ei ole oikeuksia tarkastella järjestelmässä olevia henkilötietoja ilman asiakkaan valtuutusta esimerkiksi käyttötuessa. Käyttötuki vastaakin ainoastaan oppilaitosten nimettyjen yhteyshenkilöiden palvelukanavan kautta tulleisiin yhteydenottoihin. Tästä syystä kaikissa Wilmaan liittyvissä ongelmissa tulee olla yhteydessä omaan oppilaitokseen.

Visman vastuu

Haluatko antaa palautetta?

Arvostamme saamaamme palautetta. Palautteen pohjalta pystymme kehittämään palvelujamme entistä paremmiksi. Voit lähettää meille palautetta, terveisiä tai kehitysehdotuksia palautelomakkeen kautta.

wilma logo vaalea

  Hittar du inte rätt Wilma?

  Du kan söka fram relevant Wilma genom att skriva in ortens eller läroanstaltens namn. T.ex.  Wilma-licensen för en lågstadieskola i Helsingfors ägs av Helsingfors stad.

  När du hittat rätt Wilma kan du gå vidare till inloggningen.

  Etkö löydä oikeaa Wilmaa?

  Voit hakea omaa Wilmaa paikkakunnan tai oppilaitoksen nimellä. Esimerkiksi Helsingin peruskoulun Wilma-lisenssin omistaa Helsingin kaupunki.
  Kun löydät oman Wilmasi, valitse siirry kirjautumiseen ja kirjaudu sisään.

  wilma logo vaalea