Tilaa opetusalan uutiskirje 👉

Wilman DVV-rajapinta

Modernisoi henkilödatan päivitys

Ajantasaisen henkilödatan ylläpitäminen on hankalaa, koska se vaatii oppilaitoksen lisäksi myös huoltajien aktiivisuutta. Oppijoiden tietoja käytetään päätösten, tiedonsiirtojen ja laskutusten pohjalla, joten niiden ajantasaisuus on ehdottoman tärkeää.

Digi- ja väestötietovirasto (DVV) on myöntänyt kunnille yleisen luvan saada väestötietoja VTJ-muutosrajapinnan kautta kunnan oman viranomaistehtävien hoitoa varten. Jotta ajantasainen tieto päivittyisi myös Wilmaan asti, tuomme avuksi Wilman DVV-rajapinnan.

Wilman DVV-rajapinta, oppilaitoksen ajantasaiset henkilötiedot
Wilman DVV-rajapinta, oppilaitoksen ajantasaiset henkilötiedot

Mitä tietoja DVV-rajapinta päivittää?

Perusopetus & toinen aste

 • Oppijoiden ja huoltajien olemassa olevat henkilötiedot

Varhaiskasvatus

 • Varhaiskasvatuslasten ja huoltajien henkilötiedot

DVV-rajapinnan hyödyt

Ajantasaiset tiedot noudetaan kerran vuorokaudessa. Kaikista muuttuneista tiedoista syntyy päivittäin Primus-raportti, joka on helppo välittää oikeille henkilöille eteenpäin.

Kyselyt lomakkeilla jäävät historiaan – ei enää huoltajien osallistamista automatisoituun prosessiin. Sihteerien ja pääkäyttäjien työtunteja säästyy parhaimmillaan useita tunteja viikossa.

Tiedot tulevat luotettavasti suoraan Digi- ja väestötietovirastolta, manuaalisen päivittämisen virhealttius poistuu. Huoltajien keskinäiset tulkinnat eivät enää aiheuta vääristymiä esimerkiksi KOSKI-tietoihin.

Tilaa Wilman DVV-rajapinta

 • Kouluille
 • Varhaiskasvatukseen
wilma logo vaalea

  Hittar du inte rätt Wilma?

  Du kan söka fram relevant Wilma genom att skriva in ortens eller läroanstaltens namn. T.ex.  Wilma-licensen för en lågstadieskola i Helsingfors ägs av Helsingfors stad.

  När du hittat rätt Wilma kan du gå vidare till inloggningen.

  Etkö löydä oikeaa Wilmaa?

  Voit hakea omaa Wilmaa paikkakunnan tai oppilaitoksen nimellä. Esimerkiksi Helsingin peruskoulun Wilma-lisenssin omistaa Helsingin kaupunki.
  Kun löydät oman Wilmasi, valitse siirry kirjautumiseen ja kirjaudu sisään.

  wilma logo vaalea