Wilma-koulutukset ovat kätevä tapa oppia lisää järjestelmän tehokkaasta käytöstä ja ajankohtaisista aiheista opetuksessa ja varhaiskasvatuksessa.

Laajasta koulutustarjonnastamme löydät juuri itsellesi sopivan koulutusmuodon, laajuuden sekä opiskelutavan. Koulutuksista vastaavat asiantuntijamme, joiden syväosaamisalueet vaihtelevat järjestelmän ja kouluasteen mukaan. Tervetuloa kehittämään Wilma-osaamistasi!

Ryhmäkoulutukset ja webinaarit

Koulutuskalenterista löydät Wilma-koulutukset ja webinaarit eri kouluasteille. Opi lisää Wilman, Kurren ja Primuksen tehokkaasta käytöstä ja ota talteen parhaat vinkit!

  • Ryhmäkoulutuksissa kokoonnumme muutaman kerran samojen osallistujien kesken. Tapaamisten välissä työstät myös itsenäisesti asioita eteenpäin. 
  • Webinaareista saat aina tallenteen ja materiaalit myös sähköpostiisi, vaikka et livenä linjoille ehtisikään.
Ilmoittaudu Wilman avoimiin ryhmäkoulutuksiin ja webinaareihin.

Koulutuskalenteri

Wilma Akatemia

Ajasta ja paikasta riippumatonta opiskelua

Tutustu koulutuspalvelu Wilma Akatemiaan

Opi uutta ajasta ja paikasta riippumatta, silloin kun sinulle parhaiten sopii! Akatemia on kiinteähintainen koulutuspalvelumme, josta löydät lyhyitä videoita, webinaaritallenteita sekä kurssimateriaaleja järjestelmien käytön tueksi.

Räätälöity koulutus

Koulutusta toivomastasi aiheesta

Tilaa koulutusta tai konsultointia toivomastasi aiheesta itsellesi tai useammalle osallistujalle. Saatavilla ovat myös tilauksena tehtävät työt kuten lomakkeet ja tulosteet, jolloin asiantuntija tekee työn puolestasi.

Konsultointi on palvelu, joka sisältää sovitun määrän koulutuksia ja konsultointia asiantuntijoiltamme. Konsultointipakettien etu yksittäisiin koulutusvarauksiin verrattuna on yksinkertaisuus ja ennakoitavuus. Pakettien hinnat ovat edullisemmat kuin erikseen tilatut koulutukset tai konsultoinnit, eikä sinun tarvitse huolehtia erikseen esimerkiksi kouluttajan matkakuluista. Paketti sisältää kolme eri tasoa, jotka sisältävät vaihtelevan määrän tilauskoulutuksia ja etäkonsultointia.

Räätälöity koulutus - Wilma-koulutusta toivomastasi aiheesta

Koulutusten ja konsultoinnin hinnat:

Wilman järjestämät yleiset koulutukset

Webinaarit: 50 €/h/hlö

Ryhmäverkkokoulutukset:

  • 2*3h koulutus: 260 €/osallistuja
  • 4*3h koulutus: 520 €/osallistuja

Hintoihin lisätään arvonlisävero.

Koulutukset asiakkaan toimeksiannosta

Kertaluontoiset koulutukset; lähi- tai etäkoulutus erillisenä tilauksena:

  • Osallistujia 1-10: 180 €/h
  • Osallistujia 11-15: 270 €/h
  • Osallistujia 16-20: 360 €/h

 

Ei sisällä valmistelutyötä, matkakustannusta tai koulutustilaa. Laskutetaan kertamaksuna per koulutus per alkava tunti osallistujamäärän perusteella + valmistelutyö 180€/h toteutuneen mukaan (minimi 1h).

Konsultointi kertatilauksena: 180 €/h

Konsultti käsittelee toimeksiannon ja arvioi valmistelu- ja työajan, väh. 2h/krt. Laskutetaan per alkava tunti.

Hintoihin lisätään arvonlisävero.