Tilaa opetusalan uutiskirje 👉

Palaute

Kerro meille palautetta!

Tällä sivulla voit oheisen lomakkeen avulla lähettää meille palautetta, kehitysehdotuksia tai muita terveisiä Wilmaan liittyen. Valitettavasti emme pysty vastaamaan kaikkiin tulleisiin viesteihin, mutta arvostamme jokaista saamaamme palautetta ja kehitysehdotusta. Saamamme palaute auttaa meitä kehittämään Wilmaa vastaamaan asiakastarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Wilman kehitystoivekanava pääkäyttäjille sijaitsee tukiportaalissa.

Huomioithan, että meillä Vismalla ei ole pääsyä oppilaitosten Wilma-ympäristöihin. Oppilaitokset voivat itse päättää millaisia toimintoja tai esimerkiksi tuntimerkintöjä omassa Wilmassa on käytössä, jolloin Wilmassa olevat toiminnot vaihtelevat oppilaitoksesta ja sen tarpeista riippuen. Tästä syystä oman oppilaitoksen koulu- tai opintosihteeri on aina Wilma-käyttäjien tukiOtathan siis kaikissa Wilmaan liittyvissä haasteissa, myös tunnukseen ja kirjautumiseen liittyvissä ongelmissa yhteyttä opetuksen järjestäjään, esimerkiksi oman oppilaitoksesi kansliaan.

Tässä avuksesi hyödyllisiä linkkejä:

Wilma FAQ – Usein kysyttyä
Wilma-sovelluksen ohjeet
Huoltajien ja opiskelijoiden Wilma-ohjeet

Jätä palautetta:

"*" näyttää pakolliset kentät

Mikäli annat henkilötietosi edellä kuvattuun tarkoitukseen, Visma käsittelee henkilötietojasi Visman Tietosuojaselosteen mukaisesti.

wilma logo vaalea

  Hittar du inte rätt Wilma?

  Du kan söka fram relevant Wilma genom att skriva in ortens eller läroanstaltens namn. T.ex.  Wilma-licensen för en lågstadieskola i Helsingfors ägs av Helsingfors stad.

  När du hittat rätt Wilma kan du gå vidare till inloggningen.

  Etkö löydä oikeaa Wilmaa?

  Voit hakea omaa Wilmaa paikkakunnan tai oppilaitoksen nimellä. Esimerkiksi Helsingin peruskoulun Wilma-lisenssin omistaa Helsingin kaupunki.
  Kun löydät oman Wilmasi, valitse siirry kirjautumiseen ja kirjaudu sisään.

  wilma logo vaalea