Tilaa opetusalan uutiskirje 👉

Wilman ja Vaasan yliopiston yhteistyö on valittu Vuoden digihankkeeksi

Pohjanmaan kauppakamari on valinnut Vaasan yliopiston Käyttäjäkokemus-opintojakson opiskelijoiden toteuttaman Wilma-ohjelman tuotekehitysprojektin Vuoden digihankkeeksi.
Vuoden digihanke 2023, kuva palkituista
Kuva Vuoden digihanke -palkintotilaisuudesta

Pohjanmaan kauppakamarin digitalisaatiovaliokunta myöntää vuosittain Vuoden digihanke -palkinnon ansiokkaimmasta tai merkittävimmästä oppilaitoksen tai opiskelijoiden ja yhden tai useamman yrityksen välisestä digitalisaatioon liittyvästä kehitys- tai tutkimushankkeesta. Vuoden digihankkeeksi valittua Wilman tuotekehitysprojektia kuvaillaan hyväksi esimerkiksi IT-alan modernista toimintatavasta, jossa työtä tehdään asiakasrajapinnassa ja ratkaisu kehitetään loppukäyttäjiä osallistamalla. Valinnan perusteena mainitaan myös hankkeen tuottama aito hyöty kaikille osallistujatahoille, sekä arvokas opiskelijoiden työelämätaitojen kartuttaminen.

>> Lue Pohjanmaan kauppakamarin tiedote

Wilman tuotekehityksen ja Vaasan yliopiston osaamiskeskus VME:n yhteistyöprojektin aikana luotiin uutta tutkittua tietoa ja saatiin arvokkaita uusia näkökulmia Suomen suosituimman oppilaitosten viestintätyökalun kehittämiseen. Projektissa korostuivat monitoimijaisuus ja aito yrityscase, ja se toteutettiin yhteiskehittämisellä opiskelijoiden ja huoltajien työpajojen avulla.

>> Lue lisää yhteistyön sisällöstä ja tuloksista

Lisätietoja:
Teemu Lehtonen, liiketoimintajohtaja, Visma Aquila Oy
050 595 5074
teemu.lehtonen@visma.com

Teemu Lehtonen

wilma logo vaalea

  Hittar du inte rätt Wilma?

  Du kan söka fram relevant Wilma genom att skriva in ortens eller läroanstaltens namn. T.ex.  Wilma-licensen för en lågstadieskola i Helsingfors ägs av Helsingfors stad.

  När du hittat rätt Wilma kan du gå vidare till inloggningen.

  Etkö löydä oikeaa Wilmaa?

  Voit hakea omaa Wilmaa paikkakunnan tai oppilaitoksen nimellä. Esimerkiksi Helsingin peruskoulun Wilma-lisenssin omistaa Helsingin kaupunki.
  Kun löydät oman Wilmasi, valitse siirry kirjautumiseen ja kirjaudu sisään.

  wilma logo vaalea