En smidigare vardag tack vare våra samarbetspartners

Allt behöver man inte göra själv. Våra samarbetspartners har tjänster som underlättar vardagen på många sätt. Läs mer om Wilmas samarbetspartners och vilka tjänster de kan erbjuda.

Enklare uppdatering av personuppgifter via VRK Connector & Lotta

VRK Connector är en tjänst som Visma tillhandahåller i samarbete med Telia Cygate. Automatiserar uppdateringen av personuppgifter från befolkningsdatasystemet till Wilma.

Lotta-botten ger en ytterligare automatisering av VRK Connector och uppdateringsprocessen.

Digital arkivering av dokument

I gränssnittet som Visma och Enter SystemSolutions Oy:s tagit fram kan du arkivera vissa beslut, betyg och andra dokument digitalt i vilket annat arkiveringssystem som helst. Tjänsten är fortlöpande och ger åtkomst till arkiveringsgränssnittet så att du kan överföra vissa bestämda dokument och utskrifter till ditt digitala arkiv.

Ruutuvihko för smidigare användarhantering

Med ENTER Ruutuvihko sköter du identifiering, åtkomst och användarrättigheter för användarna, med smidigare hantering och underhåll av användarkontona.

I tjänsten skapas användarnamnen och uppgifterna hämtas sedan automatiskt till Wilma, vilket underlättar det manuella arbetet för administrationen. Grupperna skapas automatiskt, och lärarna sparar tid då de inte behöver göra användarnamn och gruppindelningar. Det blir också lättare att ha en digital lärplattform för gruppen.

Visma Megaflex – Hantera utrymmena

Med Visma Megaflex håller du snabbt och enkelt koll på alla utrymmen. I systemet kan du i realtid se reservationsläget för alla relevanta undervisningsutrymmen och t.ex. idrottssalar och grupprum.

Lärarna kan på en karta se var utrymmet finns och boka det i kalendern. Systemet är kompatibelt med Wilma. Du får också en överblick av hur utrymmena används och hur luftkvaliteten ser ut tack vare trådlösa sensorer som installeras i utrymmena.

Youpret-tolktjänsten underlättar kommunikationen med hemmen

Youpret är en finländsk onlinetjänst för tolkning, som hjälper dig när språket sätter käppar i hjulen. Via Youpret får du genast tillgång till en professionell tolk, och det spelar ingen roll vilken dag eller tid på dygnet det är. Hjälpen är alltså nära oberoende av när Wilma-meddelandet har kommit.

Våra erfarna samarbetspartners hjälper dig med programmen

Vi samarbetar med Qualtrain Ahonen Oy och Focusing EL Oy, som är erfarna användare av Wilma och kan utbilda personal, lösa problem eller vidareutveckla era funktioner. Experterna är finskspråkiga. 

När det gäller PrimusQuery och Wilmas gränssnitt samarbetar vi med NetProfit Oy, som har många års erfarenhet av systemen.