Asiantuntijoiden haastattelut lasten ja nuorten hyvinvoinnista 👉

Tilläggsmoduler

En effektivare datahantering ger mer tid över för det pedagogiska arbetet. Se vilka tilläggsmoduler du kan välja och kontakta oss för mer information.

MDB-gränssnitt för Wilma

Myndigheten för digitalisering och befolkningsdata har beviljat kommunerna tillstånd att inhämta befolkningsdata via BDS-ändringsgränssnittet, för verkställandet av myndighetsuppgifter i kommunerna. För att få denna data i användning i Wilma har vi tagit fram ett MDB-gränssnitt för Wilma.

Huvudanvändartjänsten

En effektivare resursanvändning och välriktat stöd i form av fortlöpande service och en projektbaserad databasstädning. Wilma Huvudanvändartjänsten hjälper dig med vardagens utmaningar.

Wilma digitala underskrifter

Börja signera med modern elektronisk signering så får du underskrifter på dokumenten tryggt och pappersfritt. För närvarande skickas signeringsinbjudningarna till mottagarens e-post på finska, men som användare i Sign-tjänsten kan du byta språk till svenska eller engelska.

Wilma OpenID

Wilma OpenID ger smidigare identifiering vid inloggningen till olika molnbaserade tjänster på läroanstalten.

Wilma Dashboard

Wilma Dashboard är en smidig molnbaserad tjänst som hjälper dig visualisera studerandedata och agera på den.

Suomi.fi-identifikation och Suomi.fi-fullmakter

Genom att använda Suomi.fi-tjänster kan kommunen spara personarbetsdagar samt göra Wilma ytterligare mera bekväm och enkel att använda. T.ex. nyckelkoder behöver man inte längre skapa och skicka per post till vårdnadshavarare, om de själva kan skapa sina Wilma-lösen med hjälp av tjänsten Suomi.fi-fullmakter. Ifrågavarande tjänsten förutsätter även användningen av tjänsten Suomi.fi-identifiering.

ePUK-integration

ePUK är Utbildningsstyrelsens tjänst för lagring av uppgifter om studierna.

wilma logo vaalea

  Hittar du inte rätt Wilma?

  Du kan söka fram relevant Wilma genom att skriva in ortens eller läroanstaltens namn. T.ex.  Wilma-licensen för en lågstadieskola i Helsingfors ägs av Helsingfors stad.

  När du hittat rätt Wilma kan du gå vidare till inloggningen.

  Etkö löydä oikeaa Wilmaa?

  Voit hakea omaa Wilmaa paikkakunnan tai oppilaitoksen nimellä. Esimerkiksi Helsingin peruskoulun Wilma-lisenssin omistaa Helsingin kaupunki.
  Kun löydät oman Wilmasi, valitse siirry kirjautumiseen ja kirjaudu sisään.

  wilma logo vaalea