Wilma suomi.fi Viestit

Mikä on Suomi.fi-viestit-palvelu?

Suomi.fi-viestit vie viranomaispäätökset turvallisesti ja kustannustehokkaasti ohjelmistostamme Suomi.fi-viestit-palveluun.

Palvelun avulla tehostat ja yksinkertaistat viestintää: voit automatisoida monta vaihetta ja samalla säästät paperia, aikaa, ja postittamisen vaivan –  säästyneitä henkilötyöpäiviä unohtamatta. Viestipalvelulla päätökset esimerkiksi koulukuljetuksesta tai koulupaikasta voidaan lähettää kustannustehokkaasti suoraan ohjelmistostamme sähköiseen Suomi.fi-verkkopalveluun.

Miten palvelu toimii?

Palvelun käyttäjänä voit turvallisesti lähettää Suomi.fi-viestejä niin opiskelijoille, huoltajille kuin hakijoillekin. Vastaanottaja näkee viestin Suomi.fi-viestit -palvelussa tunnistautumalla, tai saa viestin halutessaan kotiinsa perinteisellä postilla.

Voit lähettää viestipalveluun kaikkia Opiskelijat- sekä Hakemukset ja Päätökset-rekisterien tulosteita. Mikä parasta, viestit voi lähettää myös massana!

Miten Wilman Suomi.fi Viestit -palvelu toimii

Palvelun hinnasto

Suomi.fi-viestit -palvelun hinta määräytyy lisenssimäärän perusteella:

LisenssimääräHinta
alle 500100 €/kk
500 – 999200 €/kk
1000 – 4999400 €/kk
5000 – 14 999700 €/kk
Yli 15 000900 €/kk

Lisää helppoutta ja turvallisuutta Wilman käyttöön suomi.fi-palveluilla

Ottamalla käyttöön Suomi.fi-valtuudet säästät pitkän pätkän henkilötyöpäiviä ja samalla teet Wilmasta helppokäyttöisemmän. Esimerkiksi avainkoodeja ei tarvitse enää luoda ja postittaa huoltajille, kun he voivat luoda Wilma-tunnukset itse alusta asti Suomi.fi-valtuudet-palvelua käyttämällä. Palvelun käyttö edellyttää myös Suomi.fi-tunnistus-palvelun käyttöä.

Wilman käyttäjä pystyy tunnistautumaan vahvasti Suomi.fi-tunnistuksen kautta ja liittämään Wilma-tunnukseensa huoltajaroolin Suomi.fi-valtuudet-palvelun avulla. Suomi.fi-valtuuksien kautta voidaan myös varmistua siitä, että huoltajalla on oikeus nähdä huollettavansa tiedot Wilmassa. 

Assi, oppilashuolto, opiskelijahuolto, oppilashuollon järjestelmä

Suomi.fi-palveluiden sopimukset ovat järjestelmäkohtaisia

Wilmaa varten tulee hakea erikseen Suomi.fi-tunnistus ja Suomi.fi-valtuudet -palveluita, vaikka kunnassa olisi otettu jo Suomi.fi-palveluita käyttöön.

Lisätietoja ohjelmiemme hyödyntämistä Suomi.fi-palveluista ja niiden käyttöönotosta löydät ohjeistamme.

Metatiedostot VRK:lle

Teemme myös tilauksesta Suomi.fi-palveluiden hakemista varten tarvittavat metatiedostot edelleen VRK:lle toimitettavaksi.