Asiantuntijoiden haastattelut lasten ja nuorten hyvinvoinnista 👉

Wilma Akatemian tilaus- ja toimitusehdot

Visma Enterprise Oy (y-tunnus 1080465-1) tarjoaa asiakkailleen laajennuksia ja palveluja liittyen asiakkaan nykyiseen Visma-ohjelmistokokonaisuuteen. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Palvelun kuvaus

Wilma Akatemia -oppimisympäristö tarjoaa palvelun tilanneille käyttäjille mahdollisuuden hyödyntää Visman tarjoamia koulutuksia ja koulutusmateriaaleja verkossa ajasta ja paikasta riippumatta tilauskauden aikana. Oppimisympäristöstä löytyy mm. Visman ohjelmistoihin liittyviä opetusmateriaaleja sekä oppimistestejä. Visma pidättää oikeuden muokata oppimisympäristön sisältöä tilauskauden aikana.

Hinnoittelu

Palvelun normaalihinta on mainittu tuotteen esittelysivulla. Hinta sisältää yhden käyttäjäkohtaisen tunnuksen Wilma Akatemia -oppimisympäristöön. Palvelun ostaminen ei vaikuta muihin voimassa oleviin vuosisopimuksiin.

Tilausehdot

Tilaus oikeuttaa yhteen henkilökohtaiseen käyttäjätunnukseen Wilma Akatemiassa. Tilauksella sitoudutaan koulutuspakettiin 6 kuukaudeksi kerrallaan. Ensimmäisen mahdollisen vajaan tilausjakson jälkeinen jatkotilausjakso on 6 kuukautta.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan hyväksymällä tilaus. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilatessasi sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitustapa

Onnistuneen tilauksen jälkeen tilaaja saa sähköpostiinsa tilausvahvistuksen, jossa kerrotaan tarkemmin toimitustapa ja -aika sekä tuotteen käyttöönottoon liittyviä asioita. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Tarkat tiedot toimitustavasta ja -ohjeista löytyvät tilausvahvistuksesta.

Irtisanominen

Palvelun irtisanomisaika on 1 kuukausi ennen kuluvan tilausjakson päättymistä. Wilma Akatemia -koulutuspalvelu irtisanotaan kirjallisesti lähettämällä sähköposti osoitteeseen wilmakonsultointi@visma.com. Ilman irtisanomista tilaus jatkuu automaattisesti seuraavalle 6 kuukauden tilausjaksolle. Tilausjakso on aina 6 kuukautta. Huomioithan, että omien käyttäjätietojen poistaminen Wilma Akatemian oppimisympäristöstä (Claned) ei tarkoita sopimuksen irtisanomista.

Muut ehdot

Käyttäjillä on oikeus hyödyntää oppimismateriaaleja vain ja ainoastaan omaan henkilökohtaiseen käyttöön. Käyttäjällä ei ole oikeutta myydä tai vuokrata oppimismateriaaleja tai muutoin hyödyntää materiaaleja muussa kuin omassa henkilökohtaisessa käytössä.

Info

Mikäli sinulla on kysyttävää myytävistä Wilma-koulutuspalveluista, ota yhteyttä: wilmakonsultointi@visma.com

wilma logo vaalea

  Hittar du inte rätt Wilma?

  Du kan söka fram relevant Wilma genom att skriva in ortens eller läroanstaltens namn. T.ex.  Wilma-licensen för en lågstadieskola i Helsingfors ägs av Helsingfors stad.

  När du hittat rätt Wilma kan du gå vidare till inloggningen.

  Etkö löydä oikeaa Wilmaa?

  Voit hakea omaa Wilmaa paikkakunnan tai oppilaitoksen nimellä. Esimerkiksi Helsingin peruskoulun Wilma-lisenssin omistaa Helsingin kaupunki.
  Kun löydät oman Wilmasi, valitse siirry kirjautumiseen ja kirjaudu sisään.

  wilma logo vaalea